Kementerian Pengangkutan Malaysia

Mesyuarat Dua Hala

Mesyuarat dua hala di antara kementerian dengan rakan sejawatan dari negara lain adalah penting bagi tujuan perkongsian maklumat dan kepakaran serta pemindahan teknologi bagi meningkatkan keupayaan dan prestasi sektor pengangkutan negara.​​​

bilateral

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Vietnam

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Vietnam sempena Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition 2015 di Langkawi pada 17 Mac 2015.

Malaysia_Vietnam1  
Malaysia_Vietnam2  
Malaysia_Vietnam3  
 

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Singapura​

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Singapura sempena Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition 2015 di Langkawi pada 17 Mac 2015.

Malaysia_Singapura1  
Malaysia_Singapura2  
Malaysia_Singapura3  
 

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Myanmar

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Myanmar sempena Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition 2015 di Langkawi pada 18 Mac 2015.

Malaysia_Myanmar1  
Malaysia_Myanmar2  
Malaysia_Myanmar3  
 

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Brunei​

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Brunei​ sempena Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition 2015 di Langkawi pada 19 Mac 2015.

Malaysia_Myanmar1  
Malaysia_Myanmar2  
Malaysia_Myanmar3  
 

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Republik Rakyat China ​

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Republik Rakyat China sempena Mesyuarat Tripartite (Malaysia – Australia – Republik Rakyat China) berhubung operasi pencarian pesawat MH370 di Hotel Shangri-La, Kuala Lumpur pada 16 April 2015.​​

Malaysia_RepublikChina1  
Malaysia_RepublikChina2  
Malaysia_RepublikChina3