Carian:
Besarkan Saiz Teks Saiz Teks Asal Kecilkan Saiz Teks

​​​​​​​​​​​​​BILATERAL​​

​​​
​​​​​Mesyuarat Dua Hala​​​​​
​​

Mesyuarat dua hala di antara kementerian dengan rakan sejawatan dari negara lain adalah penting bagi tujuan perkongsian maklumat dan kepakaran serta pemindahan teknologi bagi meningkatkan keupayaan dan prestasi sektor pengangkutan negara.​

​​​ ​ ​​
​ ​​ ​
​​

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Vietnam sempena Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition 2015 di Langkawi pada 17 Mac 2015.

​ ​
​​

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Singapura sempena Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition 2015 di Langkawi pada 17 Mac 2015.

​ ​

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Myanmar sempena Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition 2015 di Langkawi pada 18 Mac 2015.​

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Brunei sempena Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition 2015 di Langkawi pada 19 Mac 2015.

​​

​​​​​

Mesyuarat Dua Hala Antara Malaysia dan Republik Rakyat China sempena Mesyuarat Tripartite (Malaysia – Australia – Republik Rakyat China) berhubung operasi pencarian pesawat MH370 di Hotel Shangri-La, Kuala Lumpur pada 16 April 2015.

​​

​​​​

​ ​
​​​​​​